Vandrestøvler er støtte og komfort i naturens favn

Giv dig selv et par gode vandrestøvler (foto eventyrsport.dk)

Giv dig selv et par gode vandrestøvler (foto eventyrsport.dk)

Der er ikke noget bedre end at være gående og kunne mærke bevægelsen. Vinden, der blafrer om ørene og solen, der kaster sine lange stråler bag fra en. Man ser sin skygge, der indikerer, at det er ved at blive aften. Aftensolen i naturen er det bedste, man kan opleve. Den er mild og rød. Solnedgangen er langsom. Især hvis man er i Danmark kan en sommersolnedgang tage nærmest en hel dag. Med et par vandrestøvler kan man komme til at erfare den danske eller den danske natur igen på helt tæt hold. Det fede ved vandrestøvler er, at man får muligheder. Muligheder i naturen bliver lige pludselig til realiteter i takt med, at man går hen mod dem, oplever man naturen, som man ellers aldrig vil komme til at opleve den. Solnedgangen foregår langsomt, løvene blæser i vinden, og fuglene flyver i flok fra træ til træ. Der er noget dejligt over at komme i kontakt med øjeblikket igen.

Øjeblikket ud af de mange

Vandrestøvler er det omvendte af transportmidler. Altså de er egentlig et transportmiddel, men modsat for eksempel biler eller tog, handler det ikke om at komme fra a til b, når man tager sine vandrestøvler på. Det handler om at være i øjeblikket. Øjeblikket kommer til en, når man binder sine støvler og træder ud på den støvede grusvej, der skal være ens ledetråd i den flotte natur.

Den bedste støtte

Med et par vandrestøvler kan man få højnet sin komfort, effektivitet: Det handler dog ikke om at nå noget. Men handler om at kunne være så tilpas i nuet iført sine vandrestøvler, at man ikke tænker på at komme hjem igen lige foreløbigt. De komfortable vandrestøvler bliver ens bedste venner i den smukke naturs flotte græs- og blomsterenge. De kommer til at yde støtte og komfort til den langtidsvandrende.

Se på vandrestøvler hos Eventyrsport.dk

Se på mere fodtøj her:

Ecco sandaler giver dig forrygende gåoplevelser

Merrell sandaler – smarte sandaler, du tilmed kan gå langt i

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *