Tid til ny vinterjakke, tid til masser af gåture i sneen

Få dig en vinterjakke hurtigst muligt (foto eventyrsport.dk)

Få dig en vinterjakke hurtigst muligt (foto eventyrsport.dk)

En af de rigtig skønne ting ved at leve på de breddegrader, som vi gør, er, at vi kan se årstiderne skifte i et smukt mønster. Foråret er altid kærkomment efter en lang og mørk tid, men derfor kan man også godt glæde sig til vinteren. Den er nemlig lig med hygge, tændte stearinlys og dampende varm kakao.

Og så er der skønheden i landskabet, når sneen har lagt sig som tykke, hvide tæpper. Vinterens gåture er nogle af de allerskønneste, når det bider lidt i kinderne, og man mærker sit blodomløb komme i omdrejninger. Turene er selvfølgelig knap så sjove, hvis man fryser helt vildt, og derfor skal man sørge for at klæde sig ordentligt på. Du behøver ikke trække i hverken flyverdragt eller overtræksbukser, men en god vinterjakke kommer du altså ikke uden om.

Når du skal vælge din vinterjakke behøver du ikke længere vælge mellem det fornuftige og det smarte, for i dag kan en fornuftig jakke sagtens se rigtig smart ud. Hvis du holder af at stå på ski og igen i år skal på skiferie, kan du for eksempel finde en skijakke, der også kan benyttes til hverdagsbrug. Så kan du spare lidt penge, men stadig investere lidt i en kvalitetsjakke, der kommer til at holde længe.

Hvad er så en fornuftig vinterjakke?

Ja, den er jo først og fremmest varm, men varme er ikke alt. Når du bliver varm, sveder du nemlig, og så kan det hurtigt blive fugtigt og klamt under jakken. Derfor handler det om at finde en jakke, der har en god ventilation, eller åndbarhed som man kalder det i tøjbranchen. Så kan fugten komme ud, mens varmen holdes inde, og det betyder for dig, at du holdes både varm og tør. Jakken skal derudover være både vand- og vindtæt, men så kan du til gengæld også klare langt det meste.

Find din nye vinterjakke

Læs mere om flotte vinterjakker

Share

One thought on “Tid til ny vinterjakke, tid til masser af gåture i sneen

  1. Pingback: Nu er et godt tidspunkt at finde jakker udsalg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *