Sikkert skitøj lader en udfolde sig frit på ski

Vælg skitøj som passer på dig (foto eventyrsport.dk)

Vælg skitøj som passer på dig (foto eventyrsport.dk)

Der er ikke noget bedre end at mærke pistens smukke sne under sine ski. Det er livsbekræftende, selvudfoldende og en smuk tradition, mange skientusiaster har. Mange befrier sig selv fra den daglige trummerum i vinterferierne for at kunne stå på ski. Når man er på skiferie, er der selvfølgelig meget andet end det at stå på ski, der er værd at tale om. Den høje sol der skinner over hele bjergsider og efterlader den anden bjergside i et evigt skyggeland, de sjove oplevelser fra afterski og ikke mindst de hyggelige aftener i på værelserne eller i hytterne.

Tre vigtige krav til skitøj

Men før man kommer så langt, er det en god ide at være velforberedt omkring påklædning. Skitøj skal være fleksibelt, åndbart og varmende. Fleksibelt fordi man gerne bevæger sig, når man står på ski, og at netop hele ideen med at stå på ski består i denne følelse af frihed. Åndbart fordi at man genre sveder meget, når man udfolder sig fysisk. I hvert fald har kroppen meget varme, som den gerne vil kunne komme af med. Derfor er en åndbar beklædning fornuftig at bære. Sidst men ikke mindst må skitøj også gerne være isolerende og dermed varmende. Komforten i at stå på ski ligger i, at man ikke føler sig alt for kold og utilpas. Hvis skitøj overholder mindst disse tre krav, kan man være sikker på, at ens skiferie nok skal være vellykket – i hvert fald hvad angår det praktiske.

Til alle aldersgrupper

Der findes et stort udvalg af skitøj. Skitøj til voksne mænd og kvinder, og så findes der skitøj til alle de små. Fra de helt små børn, der prøver at stå på ski for første gang til teenagere, der efterhånden ved lidt af hvert om at stå på snowboard.

Find skitøj hos Eventyrsport.dk

Læs mere om skitøj her på bloggen:

Shop dit nye skitøj på internettet og undgå butiksforvirring

Skijakker sidder godt og holder dig varm på pisten

Share

One thought on “Sikkert skitøj lader en udfolde sig frit på ski

  1. Pingback: Det er på tide at få købt skitøj mænd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *