Regnjakke dame – uundværlig

Husk at have tjek på regnjakken (foto eventyrsport.dk)

Husk at have tjek på regnjakken (foto eventyrsport.dk)

Vi må desværre se det i øjnene. Vi bor på breddegrader, der uundgåeligt giver en masse nedbør. De varme årstider præges af regn, mens de kolde vintre giver sne og slud. Vi skal dog ikke klage over vores breddegraders varierende vejr. Det er netop disse årstider, der giver os en smuk og grøn natur, et velfungerende landbrug og en hverdag i forandring. Uden vinteren satte vi ikke pris på sommeren og omvendt.

Regntøjet er blevet beskyldt for at være umoderne og ubehageligt at iføre sig. Det er synd, og tendensen er heldigvis ved at vende. Vådt tøj er katastrofalt, både fordi det er ubehageligt, men også fordi det er nedkølende og sygdomsfremkaldende. Du bør altid have et sæt regntøj i tasken, hvis du cykler til arbejde. Der findes mange små sæt, der er beregnet til at pakke småt sammen. Det kan også være rart på gåturen, hvor vejret vender, eller hvis der er havearbejde, der bare må klares nu og her.

Regnjakke dame – find en moderne og smart jakke

Mange mærker laver efterhånden regnjakker, der er syet efter moderne og trendye skabeloner. Det er moderne med oversized jakker med bredde snit i gule og blå nuancer, men ønsker du en mere anonym og klassisk jakke, så findes der mange sorte og figursyede frakker, der vil komplimenterer dine kvindelige former og fremstå mindre regnjakkeagtige. Er du ikke til det gænge regnjakke-materiale, kan du erstatte jakken med en softshell jakke. Softshell er et unikt materiale, der er næsten vandtæt, samtidigt med at det tillader din krop at ånde frit.

Regnjakke dame – find dit tøj her

Share

2 thoughts on “Regnjakke dame – uundværlig

  1. Pingback: Regntøj til børn er et must, når de skal lege ude

  2. Pingback: Du kan holde varmen mens du cykler med et par gode handsker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *