Luftmadras – tag lidt luksus med på festivallen

Gør det så let og behageligt du kan (foto eventyrsport.dk)

Gør det så let og behageligt du kan (foto eventyrsport.dk)

Med en luftmadras er det mere bekvemt at sove et par øl ud, når du er på festival. Tit er ryggen ikke i helt god stand efter en nat på et liggeunderlag – en luftmadras er et rigtig godt alternativ.

Luftmadrasser er også en hurtig måde at gøre stuen til et gæsteværelse. Med en luftmadras kan du hurtigt puste den manglende seng op, rede den fint med et lagen og en lækker, luftig dyne. Dagen efter fjerner du proppen, og voila! så er madrassen lige til at pakke væk i pakken og ind i skabet igen.

Med en luftmadras sikrer du let en bekvem søvn. Om det så er til dine gæster hjemme hos dig eller til dig selv på en af årets festivaller.

Del din madras med en du holder af

Du er måske vant til at ligge tæt med en, du holder af. Det kan blive svært, hvis din luftmadras kun er 90 centimeter bred. Så falder den ene af jer i hvert fald hurtigt ned, når søvnen indtræffer. For at få en behagelig nat er en dobbeltluftmadras et rigtig godt alternativ.

Den passer perfekt til venneparret, der er på besøg eller til at fylde teltet ud, så du undgår at falde ned på den kolde jord. Hvis du ikke har en at ligge tæt med, kan du selvfølgelig også bare udnytte at have plads til at strække dig.

Tryk to gange på en knap og din madras er fyldt med luft

Med en elektriskpumpe er der ikke langt fra fladt plastik til en blød luftmadras. Det eneste du skal gøre er at sætte pumpen til og trykke på knappen og trykke igen, når madrassen er fyldt op. Du kan selvfølgelig også træne lungerne og puste med munden – men vær dog opmærksom på at dem med dun, må du ikke puste op med din egen lungekapacitet. Så går dunene i stykker.

Klik her og find din nye luftmadras

Share

One thought on “Luftmadras – tag lidt luksus med på festivallen

  1. Pingback: En billig sovepose kan være et godt scoop til ferien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *