Få handsker fra Hestra til mange forskellige aktiviteter

Hestra handsker holder dine fingre varme (foto eventyrsport.dk)

Hestra handsker holder dine fingre varme (foto eventyrsport.dk)

Ligemeget hvilken aktivitet man tager del i, så er det næsten garanteret, at hænderne spiller en eller anden form for rolle. Hvis ikke de direkte skal bruges, så skal de hvertfald beskyttes. Hvad end der er tale om skiløb, golf eller cykling, så vil man helt sikkert opnå en fordel, hvis man har de rigtige handsker til formålet. Og det er hér, at Hestra kommer ind i billedet. Det er nemlig et mærke, der udelukkende beskæftiger sig med design og produktion af kvalitetshandsker til forskellige sportsgrene. Derfor er det godt at vide lidt om, for der er stor sandsynlighed for, at nogle af deres produkter også kan komme til at berøre dig.

Stå ikke på ski uden handsker fra Hestra

Når man skal på skiferie, så får man brug for et par handsker. Hvad end man står på ski eller snowboard, så vil ens hænder komme i kontakt med kulden og desuden det kolde underlag. Hvis man ikke har et par gode skihandsker, så vil det komme til at genere én hele ferien, og det vil selvfølgelig være synd. Hestra er kendt for at lave handsker og vanter, der kan holde både fugt og kulde i meget lang tid. De er desuden hurtige om at tørre fra dag til dag, hvilket er uundværligt for den seriøse skiløber.

Spil golf iført Hestra handsker

Enhver golfspiller er afhængig af det helt rigtige tag på golfkøllerne. Den mindste ubalance har stor konsekvens for kvaliteten af slagene. Derfor er det altafgørende, at handsken sikrer et godt greb om køllen og at de kan skabe optimale forudsætninger for hænderne spillet igennem. Der er langt fra skiløb til golf, men ikke desto mindre er det så bredt, at Hestra spænder som virksomhed. Faktisk er dette din garanti for, at du har at gøre med en producent, som kan indfri dine forventninger og øge dine sportslige præstationer.

Se nærmere på Hestra her: http://www.eventyrsport.dk/maerker/hestra.html

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *