Bitte Kai Rand er en moden modesætter

Bitte Kai er mest til de modne (foto gundtoft.dk)

Bitte Kai er mest til de modne (foto gundtoft.dk)

Bitte Kai Rand har sat sig tungt på den danske modescene. Bitte Kai Rand startede sin virksomhed i starten af firserne, og lige siden har der været fart på. En lang og eksklusiv succeshistorie. Bitte Kai Rand har udvidet forretningen, og hvad, der startede med et enkelt hovedsæde i Danmark er blevet til en verdensomspændende virksomhed. Således kan både Amerikanske og Europæiske kvinder ses i den danske beklædning.

Tøjet er simpelt og emmer derfor af stil. Der er sparet på spragl og mønstre, men nuancerne følger selvfølgelig tidens trends. Hvis man kan sige det sådan. Bitte Kai Rand udkommer nemlig med seks årlige kollektioner, og det danske modehus er således med til at sætte danske såvel som internationale standarder for, hvad der er rigtigt og forkert at iføre sig.

Bitte Kai Rand til denne lune sommer

Det er blevet varmere. Nogle dage køler den danske sommerbrise, mens andre dage er tunge og lumre. Vintergarderoben skal skiftes ud med den lette og lyse sommergarderobe. Bitte Kai Rands sommerkollektion indeholder selvfølgelig lækre løse gevandter til formålet, der har lækre moderne snit og farver. Denne sommer er gul og orange en sikker vinder, så du kan passende investere i en lækker gul cardigan eller kortmavet striktrøje. Hvor taljen før skulle være lav og overtøjet oversized, så er bukserne kravlet op og blevet højtaljede, mens trøjerne ligeså er krympet. Du kan altså passende købe en kortere bluse, hvis du skal følge tidens tendenser. Du skal huske, at klæder skaber folk.

Find sommertøj fra Bitte Kai Rand her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *